Campionat de Promoció i Lliga CIM, Infantil/Juvenil (1/5/21)


Aquest cap de setmana conflueixen fites molt importants: com sabem es celebra el Dia del Treballador i també, aquest primer diumenge de maig, el Dia de la Mare, no deixeu de celebrar-ho!!

Però, a més, podem celebrar que s’ha convocat el primer campionat de promoció des de que es va iniciar la pandèmia… poc a poc començam a tenir motius per a l’optimisme!!

Avui, 1 de Maig de 2021, Campionat de Promoció a Calvià; que compte amb totes les mesures de prevenció i hi ha una organització impecable que ens permet compartir una jornada amb altres clubs de Mallorca… genial!!!

La representació del club Karate Sóller ha recaigut en Antònia Rullan Vicens i David Ruíz Hernández, a la Lliga del CIM, en les categories de Kata Infantil Femení i Kata Masculí Juvenil respectivament.

Com és sabut, les lliguetes són una sèrie de campionats que van acumulant punts durant la temporada, fins a obtenir els resultats finals, i són els competidors més experimentats, el nivell és molt alt perquè n’hi ha molts que hi dediquen més hores que els entrenaments habituals, i tenen molta ambició per continuar una trajectòria dins el món de la competició.

Per part del Campionat de Promoció, s’estrenaren, també en la categoria de Katas: Evan Rhys Calafat Moll, Jordi Alcover Bernat, Teo Pérez Agliata, Daniel Bota Zamorano, Lino Bo Bosshard, Sergi Frau Bisbal, José Antonio Carvajal Vasquez, i Gael Besnardeau Logeais. I la representant juvenil femenina Milou Aila Bosshard.

Els nervis i per entrar en un entorn nou i diferent es varen fer notar, però no va ser cap problema per a l’equip solleric, que dirigits pels seus coachs Matias Couso, Jeroni Rullan i Isabel Casasnovas aconseguiren molt bons resultats:

Gael Besnardeau i José Antonio Carvajal s’imposaren en 1ª posició en les seves respectives categories; mentre que tant Lino Bosshard com la seva germana Milou Bosshard també arribaren a la final amb un merescut tercer lloc.

Aprofitam per donar rellevància a la data del 2 de Maig, que és el Dia Internacional contra el Bulling.

Ens pareix important tenir-ho en compte , tenir coneixement que l’assetjament escolar existeix, i hi ha nins i nines que ho passen malament, i pateixen en solitari, a més de l’abús, molta vergonya i impotència.

Els hem de donar suport!! i tant de bo, desapareixi aviat aquest problema de la societat!

Compartim un vídeo de la nostra Campiona Mundial, Sandra Sánchez, que també s’ha implicat en aquesta reivindicació:

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s