Agraïment a la premsa local. (Setmanari Sóller i Sa Veu)


Aquests dies d’aïllament, d’entrenament a casa i també de reflexió; hem pogut repassar el camí del Karate Sóller, des de més de trenta anys enrere.

Són molts anys, en els què hi ha molt per agrair, i no deixam de repetir que la nostra força són les persones que integren el club i el suport de les famílies.

I llavors ens adonam que la nostra premsa local també ens ha fet costat des de bon començament, ens ha fet lloc a les seves pàgines fent difussió de la nostra activitat fins i tot des dels inicis; quan no teníem gaires experiències i el club no comptava amb cinturons més alts del taronja (en aqueslls dies no publicaven mèrits, sinó bàsicament il·lusió).

Recordam el naixement de la Veu de Sóller coincidint amb els nostres primers ‘kiais’, i també la revista local ‘Esportiu Sóller’ que va integrar el departament d’Arts Marcials en el panorama esportiu solleric, i posteriorment celebràrem quan l’equip redactor passà a formar part del Setmanari Sóller.

Per això, perquè els recordam sempre al nostre costat, i en aquest moment en què la incertesa ens assalta, una vegada més, ens ha tornat a donar protagonisme i ens han fet visible des del confinament, el Karate Sóller volem expressar-los l’agraïment més sincer a tot l’equip humà de les redaccions del Sóller i de Sa Veu (els actuals i els d’abans).

Oss

Xisco Casasnovas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s