Curs internacional d’Arts Marcials,  Nihon Tai Jitsu i altres disciplines amb mestres d’excepció


Curs internacional d’Arts Marcials,  Nihon Tai Jitsu i altres disciplines amb mestres d’excepció
El dissabte 5 d’octubre, a Cunit (Barcelona) va tenir lloc un complet curs d’Arts Marcials organitzat per l’AESNIT en el què hi participàrem Xisco Casasnovas, Pep Xumet,  Xisco Casasnovas Jr i Paco Azor,  juntament amb José Luís García, Mestre del club Tsugaku de Palma.

La participació va ser molt nombrosa amb participants de França, Italia i totes les regions d’Espanya  perquè varen poder entrenar amb Roland HernáezGeorg Hernaez, 8è Dan de Nihon Taijitsu i Karate, i altres importants figures en el món de les Arts Marcials, com Pere Calpe, Daniele Mazzoni, Jordi de Alfonso, Raúl Gámez, José Luís Infante; en un curs excepcional que va comprendre

Karate, Nihon Tai Jitsu, Tanbo Jutsu i Ju Jutsu.

La intensitat física va resultar molt exigent atès que es varen practicar diverses arts marcials, els participants varem poder gaudir i compartir tatami amb grans figures de diverses disciplines i molts companys de gran estima, conèixer altres estils i ampliar horitzonts. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s