El Karate Sóller galardonat a la I GALA de la FKIB


El divendres dia 27 de Setembre va tenir lloc la 1a Gala de la Federació  de Karate de les Illes Balears, que es va organitzar amb l’assistència de la junta directiva de la Federació Espanyola de Karate amb motiu del 40 aniversari d’aquesta federació.

L’acte va tenir lloc al saló d’actes de la Fundació Sa Nostra Obra Social i, amb motiu de la cabuda limitada només hi varen poder assistir els galardonats amb un sol acompanyant. La proposta d’aquesta jornada es va enfocar per tal de reconèixer sobretot la labor de difusió i promoció del Karate d’ençà dels seus inicis a Balears, i s’optà per distingir els clubs amb més de vint anys d’antiguitat, els nivells més alts de Karate (a partir de 6è Dan), els més alts graus dins l’arbitratge (jutges de nivell A nacional), els alts càrrecs i seleccionadors, així com, tots els competidors balears que al llarg dels anys han aconseguit algun podi a nivell nacional o internacional.
Essent així, va ser un acte molt emotiu i participat, en el què hi hagué presències grans i també sentides absències; però és un honor poder confirmar que el reconeixement també va arribar al Club Karate Sóller.

El Club Karate Sóller vol fer extensiva les distincions rebudes a tots i totes les persones que al llarg de trenta anys heu format part del dojo, i què ens heu recolzat dins i fora del tatami.

Una petita representació del Club, reunits per recollir els galardons atorgats.
Al  Karate Sóller ens han atorgat una placa commemorativa pels més de vint anys de rodatge (ja n’hem complit trenta), la distinció al nivell 6è Dan de Xisco Casasnovas i també la d’àrbitre nacional A (llàstima que el Nihon Tai Jitsu no entrà, perquè tenim quatre subcampions nacionals: M. Valcaneras, Pep Xumet, Paula Bauçà i Xisco Casasnovas Jr.).
Els integrants del club volem agrair publicament la iniciativa de la FKIB i hem rebut els premis amb il·lusió, perquè ens sentim reconeguts tots i cada un dels integrants de la família del Karate Sóller.
Animam a la Federació a continuar amb aquesta iniciativa en els propers anys,
potser desitjant-li molta creativitat
per trobar noves propostes i maneres que permetin fer arribar el reconeixement
a tants practicants del Karate Do que no han triat la via competitiva o de grans graus, però que viuen i transmeten aquest art marcial amb passió.

OSS

Karate Sóller

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s