Curs de Nihon Tai Jitsu (5 de maig)


Ja teníem ganes d’un bon curs de Nihon Tai Jitsu!!

El grup de Mallorca amb els mestres, TOT UN HONOR!…. Dojo Budokan, Vilafranca del Penedés (5/5/18)

 

Pere Calpe, 8è Dan de Nihon Tai Jitsu, va ser l’encarregat de dirigir el curs de ‘Kata Mòdul 2’, en el que vàrem poder aprofitar amb intensitat un dia  ben complet!

Partírem a toc d’alba i tornàrem les darreres hores del dia: L’entrenament començà tot just arribar al Dojo, ben de matí, i només aturàrem per fer una mossegadeta i reposar forces, per continuar amb una jornada extremadament exhaustiva. Tot seguit, sense més aturades, cap a l’aeroport i ja de tornada cap a la nostra roqueta!

Xisco Casasnovas, Pep Xumet i Xisco Jr.  participaren en aquest curs (tot i que Xisco Jr. acusa una lesió de menisco i va haver de controlar molt la intensitat, així i tot, no es va voler perdre el curs). Aquest, promet ser el primer de molts, i hem d’agrair l’oportunitat i la convidada a José Luís García Soler , amb qui entrenam cada vegada més estretament amb els companys  del Dojo Tsugaku.

Al Dojo Karate Sóller, cada vegada es treballa més intensament perquè les dates de les proves de Cinturó Negre s’apropen i no ens podem adormir!!!,

això sí, no deixam de disfrutar-ho!

Novament, hem conegut més gent que entrena i gaudeix del mateix que noltros, sumam experiències rodejats de bona gent que re-afirma i dóna sentit al nostre esforç, i ens fa sentir orgullosos de pertànyer a aquest món de les Arts Marcials on sempre hi ha camí a fer i molt per aprendre…. I podem repetir-ho de nou, el millor de tot, els companys!

Moltes gràcies a tots!

Ara, a passar unes molt bones Fires i Festes, i llavors… què tal una jornada de Tai Chi?

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s