03/02/18 encontre CIM (infantil)


Poques novetats per al primer encontre del 2018, un gran nivell en els infantils mallorquins, molta competitivitat i sumam experiències!

El KARATE SÓLLER va estar representat per Rosa Coll, Cristian García i Adrià Abad, tots tres en la modalitat de Katas, que demostraren un bon progrés i molta autonomia; ara ja no es troben amb les errades pròpies de la inexperiència, ja són competidors que han trepitjat tatami i són ben coneixedors d’altres ‘detalls’ que poden determinar l’èxit davant un contrari!

Un bon encalentiment és fonamental i la màxima concentració també, i no confiar mai en què l’altre ho farà malament, perquè a aquestes alçades de temporada, des de les grades només es veu Karate de qualitat!

Xisco Casasnovas no pogué assistir a aquest encontre perquè que tenia lloc a Sóller el ja tradicional curs de Tai Ch

i.

Per una altra banda, mentre Xisco Jr. complia en el seu lloc d’àrbitre, el pes d’acompanyar els joves competidors va recaure en Miquel Gelabert, Isabel Casasnovas i Bàrbara Cifre, uns COACHES que els donaren ànims i bons consells en tot moment!

Molt bé! Molts ànims i feina intensa!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s