Curs d’entrenadors de TAIJI QUAN


Impresionant el curs d’entrenadors de Tai Chi-2017

Dens, complet i exhaustiu, el curs es va estructurar en diverses assignatures, des de la Medicina Tradicional Xinesa i els seus principis filosòfics, a la teoria base per a Qi Gong i Taiji Quan, mètodes d’ensenyança i programació, etc.

La Federació va triar  l’Hotel Balneari Palacio de las Salinas, de Medina del Campo, per impartir el curs, de la mà de Miguel A. Rojo Darriba, director del Departament Nacional de Taiji Quan, i els instructors  Abraham Rivera Peña i Jose Manuel Alonso Serrano.

Aquesta primera part del curs va incloure una part pràctica completa i dinàmica, combinada amb la feina teòrica exhaustiva, un examen que no va deixar res pendent per tractar i, per completar-ho,  la feina encara s’haurà de completar  des de casa: elaborant una tesina que ja s’ha de «treballar» (perquè a mitjans de setembre finalitzarà el termini de lliurament).

Al cap i a la fi, un curs apasionant que omplirà de contingut l’agost de Xisco Casasnovas (les vacances íntegres s’hauran de postposar una mica!)

Així es va anunciar a la premsa local de Medina del Campo

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s