FINAL DE TEMPORADA I BON ESTIU


enllaç a fotos R.Bonnin

Hem arribat al final de la Temporada 2016/17 i amb una Festa Multi-entrenament d’Arts Marcials li hem posat el punt més dolç.

Tancam una etapa de canvis que dóna entrada a un començament molt prometedor, canvis i experiències que contribueixen un cop més a modelar el caràcter del nostre Club.

  • En el Karate infantil, els més petits han entrat més de ple en el treball de Kumite i sorgeixen nous reptes, sortim un poc del treball exahustiu de la tècnica i de les Katas, que és més individual (que no còmode) i entram en una dinàmica de treball amb els companys, de control però també de recerca del domini de la situació i de l’ auto-superació necèssaria tant per enfrontar al contrari com per estar a l’alçada de la seva progressió. De cara a la competició començam a tenir cantera, a veure si ens acompanya l’ambició!
  • Els més grans en el grup de Karate, arranquen a fons el de treball per pujar nivell i enguany hem tengut major involucració en l’arbitratge, estam gaudint d’un Karate de qualitat en la nostra comunitat autònoma que ens obliga a no adormir-nos, s’obrin tants àmbits de treball com projectes personals es respiren en el Dojo. Motivació i ganes d’explorar!
  • En el Nihon Tai Jitsu, unes portes es tanquen i d’altres s’obrin, hem treballat amb més companys d’altres Dojos i els nostres entrenaments es veuen enriquits, ens hem posat nous reptes i just abans de les vacances ja es respira ambient d’exàmens de nivell!
  • El grup de Tai Chi,  ha entrat en una dinàmica nova, una mica més enfora de l’entrenament relaxat perquè també s’apropen proves de nivell i alguns i algunes volen assumir la tècnica amb un perfeccionament més acurat i enfrontant l’estrès inevitable que comporta preparar tot el contingut i execució d’un examen. S’han combinat al mateix temps dues maneres de fer que hauran de conviure sempre en els entrenaments: per una banda, els practicants  que volen progressar dins la branca més tècnica del Tai Chi que l’emprenen amb caràcter marcial i, per l’altra, els que cerquen els resultats més relaxants i terapèutics d’aquesta pràctica i que prefereixen avançar sense estrès i dins el benestar continu del Tai Chi i Chi Kung.
  • El Ball Modern, ens ha sorprés a tots amb una frescura i bon ritme no previst. Sorgit espontàneament d’un grup d’alumnes de 4t d’ESO que ens han demanat poder utilitzar el nostre Dojo, i, com no, passant a formar part de la nostra gran família del Karate Sóller.
  • Una altra experiència nova, a petició del grup de Karate Juvenil i com a prova pilot, ens en anam d’acampada al Refugi de s’Arenalet (Artà), aquesta setmana (del 25 al 27 de juliol)… ja us ho contarem!… o no!

 

 

 

Enguany l’Exhibició de Final de Temporada va tenir lloc a Deià

on tots els grup donàren compte del treball que anam duent a terme:

Karate, Tai Jitsu, Tai Chi i Ball Modern

Una vegada més vàrem comptar amb Ricard Bonnin, un fotògraf d’excepció que deixà el millor testimoni  de la jornada:

FOTOS EXHIBICIÓ DEIÀ 2017 (en aquest enllaç trobareu moltes

de les fotografies que va fer a l’exhibició, i de la millor qualitat!)

 

BON ESTIU!!!                                                        A l’Estiu… DESCANSAM PER ACTIVAR-NOS

GALERIA DE FOTOS EXHIBICIÓ DEIÀ-2017

(No hem pogut incloure les que va fer Ricard Bonnin perquè n’hi ha moltes i totes bones, entrau a l’enllaç anterior i trobareu fotos de la millor qualitat, tal i com ens té acostumats)

 


 

 

2 comentarios

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s