Convocats a curs i proves de nivell (15/10/2016)


sollerics
Participants al curs de 13/Abril/2016 (Meco, Madrid)

El dissabte dia 15 d’octubre, el mestre Miguel Àngel Rojo, ha convocat  un curs intens de Tai Chi (Taiji Quan) i proves de nivell a Medina del Campo (Valladolid), de nou, una representació del Karate Sóller no hi faltarà. I, encara més, per experiència sabem que tota la secció de Tai Chi en sortirà enriquida amb el que ens arribi d’aquest nou encontre.

Amb molta d’il·lusió els participants seran Montse Roca, Margalida Oliver, Magdalena Palou, Joan Cruz i Xisco Casasnovas. Tot el departament els desitja una jornada profitosa i, sobretot, que la gaudeixin de valent!yin-yang

El Tai Chi (Taiji Quan) és molt més del que pot parèixer a un extern quan veu gent fent moviments lents enmig d’un parc, la única manera de tenir una petita apreciació d’aquesta activitat és provar-ho, res com una petita immersió perquè ens arribi una mostra de la seva essència.

Atenció! …  En alguns casos la pràctica del Taichi no està recomanada:

  • Si prefereixes mantenir el teu nivell d’estrès, no practiquis Tai Chi.
  • Si desitges guardar la hipertensió i altres cardiopaties, no practiquis Tai Chi.
  • Si no vols combatre els dolors musculars, ni vols millorar els dolors crònics, no practiquis Tai Chi.
  • Si no vols augmentar l»equilibri, la flexibilitat i enfortir els músculs, no practiquis Tai Chi.
  • Si et sent còmode amb un estat depressiu o amb ansietat, no practiquis Tai Chi.
  • Si tens imsomni i no vols dormir millor, no practiquis Tai Chi.
  • Si no necessites incrementar l’agilitat i l’energia, no practiquis Tai Chi.

En cas contrari, per combatre l’estrès, la hipertensió, els dolors musculars i els crònics, les depressions, l’ansietat i l’insomni i per millorar la salut del cor, enfortir els músculs, augmentar l»equilibri, la flexibilitat, l’agilitat i l’energiael Tai Chi éstà més que recomanat! 🙂

El Tai Chi (Taiji Quan) i el Chi Kung (Ki GONG) conformen un exercici de baix impacte, aeròbic i relaxant, que dóna una sensació de benestar i d’harmonia general i, a més,  estimula el bon funcionament del sistema immunològic.

  • Si t’agrada fer exercici sense suar a mars, et resulta dura una sessió d’alt impacte d’aeròbics, ets un adult major o tens alguna lesió a les articulacions que t’impedeixen fer altres exercicis, el Tai Chi podria ser una bona opció d’exercici per a tu.
  • I si ets jove i atlètic i/o estas acostumat a fer exercici, el Tai Chi també podria ser una bona opció per a tu: si vols acceptar el repte d’un art marcial ancentral en el que has d’aconseguir controlar tots i cada un dels teus moviments, sense aprofitar cap inèrcia, demostrar fluïdesa i perfecció sense emparar-te en moviments ràpids i poc clars i, en definitiva, conèixer una tècnica complexa amb aplicacions marcials des d’un enfocament diferent… t’atreveixes?

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s