Paraules de … Bruce Lee


bruce_lee
Bruce Lee

«Intent viure el moment,

deixant que les coses succeeixin

i

adaptant-me a elles».

Bruce Lee

 

Bruce Lee (San Francisco, 27 de novembre de 1940 – Hong Kong, 20 de juliol de 1973) era un actor d’arts marcials xino-americà considerat un dels artistes marcials més influents del segle XX. Reconeguda figura i renovador de les arts marcials, va dedicar la seua vida a eixes disciplines, buscant la perfecció i la veritat. Va fundar l’art marcial del Jeet Kune Do (JKD) o «camí del puny que intercepta». Les poques pel·lícules de Lee, especialment la seva actuació a Entra el Drac produïda a Hollywood, van elevar les tradicionals pel·lícules d’arts marcials de Hong Kong a un nou nivell de popularitat. Va obrir el camí per a futurs artistes marcials i actors d’arts marcials comJackie Chan, Jet Li, Chow Yun Fat, i Chuck Norris.

kaso 1

Filosofia Marcial

 

 

 

Què us pareix aquest nin , que s’ha fet famós a internet?

 

I què tal una mica mica d’humor andalús …?

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s