EXHIBICIÓ 5 JULIOL 2015, Platja den Repic. (INFANTILS, fotos)


grup 3
Daniel Arbona López, Aina Bujosa Bisbal, Ilías Charrar Jbilou, Bàrbara Cifre Vaquer, Helena Estarellas Lorente, Malen Far Enseñat, Miquel Gelabert Mayol, Toni-Miquel Puig Garau, Rafel Solivellas Atienza, Lluc Sosa Oliver

Un grup amb gran força, compost per alevins i infantils que deixaren constància d’una tècnica depurada i molt equilibri en l’execució.

Són: Daniel Arbona López, Aina Bujosa Bisbal, Ilías Charrar Jbilou, Bàrbara Cifre Vaquer, Helena Estarellas Lorente, Malen Far Enseñat, Miquel Gelabert Mayol, Toni-Miquel Puig Garau, Rafel Solivellas Atienza i Lluc Sosa Oliver.

clase miquel gelabert2

Podríem destacar que l’evolució d’aquests karatekas té un tarannà especial, perquè per una banda el grup  que ha estat l’equip competidor del Karate Sóller aquesta temporada  demostra moltes ganes de competir   i pitja fort als entrenaments…

… i d’altra banda, hi ha un altre sector amb llarg bagatge i bon nivell que, sense tenir ambicions competitives, té un caràcter molt exigent en els detalls tècnics i pel seu rendiment, per aquest motiu fins i tot els nins i nines que han començat més tard, enmig d’aquest ambient, progressen de pressa i sovint han de fer un sobre-treball d’autocontrol.

La seva exhibició: impressionant !!

veure vídeos

GALERIA DE FOTOS

De la Kata Heian Godan :

IMG_3107IMG_3097IMG_3098IMG_3099IMG_3100IMG_3102IMG_3105IMG_3106llàstima que les fotos no es moguin com a les pel·lícules de Harry Potter, perquè l’energia desbordava !!

veure fotos benjamins

veure fotos alevins

veure fotos juvenils

veure fotos grans, karate i tai jitsu

Tai Chi

no us perdeu els vídeos

7 comentarios

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s