Paraules de … Confuci


Confuci
Confuci

«M’ho van explicar i ho vaig oblidar.

Ho vaig veure i ho vaig entendre.

Ho vaig fer i ho vaig aprendre.»

Confuci

Confuci (551-479 a. C.)fou un personatge cabdal dintre de la cultura xinesa i de l’Àsia oriental en general. A partir dels seus ensenyaments es forma el confucianisme (儒家), molt posterior a ell, i que influirà durant vint segles el pensament de l’Extrem Orient. La filosofia de Confuci posa èmfasi en la moral personal i governamental, la correcció de la relació social, la justícia i la sinceritat.

kaso 1

Filosofia marcial

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s