Paraules de … Yang Cheng Fu


Yang_Cheng-fu
yang-cheng-fu (1883–1936)

 «Encara que es pugui tenir la instrucció d’un bon mestre i un entrenament diligent amb els amics o companys, que no és subestimant, el més important i que no es pot deixar de fer, és l’entrenament personal diari.»

Yang Cheng Fu

yang-cheng-fu

El  Mestre Yang Cheng Fu (杨澄甫) va escriure els «Deu Principis Essencials del Tai Chi Chuan» i «Una Conversa sobre la Pràctica del Tai Chi Chuan» i encara ara, aquests escrits són encara considerats com un criteri a seguir per poder fomentar la salut a través del Tai Chi Chuan estil Yang.

Filosofikaso 1a marcial

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s