SELECCIONATS : Xisco Casasnovas i Paula Bauzà (infantil) i Miquel Vallcaneras i Pep Xumet (Senior)


taijitsu2015Ja tenim els seleccionats per participar al Campionat d’Espanya de Tai Jitsu en representació de les Illes Balears, el dies 6 i 7 de juny a La Roda (Albacete):

Participaran en la modalitat de Katas, que s’executen per parelles.

En Xisco Casasnovas Rullan i na Paula Bauzà Casasjuana formaran la parella més jove, amb 13 i 14 anys pertanyen a les categories infantil i cadet respectivament; a l’organització li correspon determinar en quina de les dues els correspon competir.

2013-11-23 Examen Xisco 6
Xisco Casasnovas i Paula Bauzà (Novembre, 2013)

En Xisco és cinturó verd de Tai Jitsu i Negre de Karate i es va proclamar campió de Balears en el primer Campionat de Tai Jitsu convocat per la FKIB i DA. Na Paula es va iniciar més tard en la disciplina del Tai Jitsu i ha fet un gran esforç per assolir el nivell tècnic necessari, i la seva empenta no s’acaba aquí, el mes de novembre confia presentar-se a les proves de Cinturó Negre de Karate.

Més veterans són Miquel Vallcaneras Sans (I Dan de Tai Jitsu / III Dam de Karate) i Pep Xumet Raja (cinturó marró de Tai Jitsu / II Dan de Karate) que hauran de representar els balears en la Categoria Senior:


DSC_6177
DSC_6180Xisco Casasnovas, delegat del departament de Tai JItsu a les Balears i entrenador dels esportistes els acompanyarà, alhora que actuarà de Jutge i àrbitre en la segona part d’aquest Campionat.2013-05-20 Primer arbitratge de Tai-Jitsu

 

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s