L’ordre i el Caos del Cub de Rubik. Per Xisco


2015-04-26 14.18.41 «Les idees originals i les iniciatives artístiques, ja tenen un raconet… i les aficions i habilitats»

Capacitat de concentració i estratègia… aquí teniu una afició més den Xisco: el CUB DE RUBIK.

Algú ho va explicar així: El cub és un petit univers que, la primera vegada que ho toques, apareix davant teu com un suposat ordre al qual, aparentment, has de tornar. Però, quan ho armes, aprens de jugar consisteix precisament en tornar-lo a desarmar, una i altra vegada. El cub llavors és un bell univers en què el caos i l’ordre es confonen, es necessiten.

2015-04-26 14.18.26
Anem a començar !

Acceptar el caos fugaç i cíclic del cub ajuda a entendre el canvi, i això, ho saben les filosofies orientals, pot portar a la plenitud, perquè, com va dir Miller, «el caos és la partitura en la qual està escrita la realitat». El cub pot ensenyar precisament a entendre el caos millor, a no tenir por a acceptar que tot passa, res queda i gaudir-ho és el secret. La vida és una joguina de colors.

2015-04-26 14.37.12 2015-04-26 14.37.16

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s