Campionat de Mallorca de Karate Infantil (11/04/2015)


Hugo
Hugo Bonnin Segura, Bessotes per a tots els karatekas (quan no besa, somriu ! )

L’expedició dels sollerics al Campionat de Mallorca Infantil no va ser molt nombrosa, així què a veure si ens animam i formam un bon grupet, que al Karate Sóller hi ha gent que fa molt bona feina i,  si ens llevam l’empagaiment i sumam nous competidors, us empenyereu una als altres i serà una motivació per a tots!IMG_2806

Però la representació va ser de qualitat, com no ! :

Bàrbara Cifre, na Bàrbara va insistir en no perdre’s el Campionat de Mallorca, sufridament ja porta temps entrenant amb una lesió als peus que ha frenat el ritme ascendent però que, amb una voluntat de ferro, ha sabut mantenir-se al dia. Heian Yondan:

Carolina Alemany, una altra constant del grup, no perd la il·lusió i treballa amb constància; pareix que només li manca superar la timidesa i el caràcter reservat, per fer seu el tatami. Heian Nidan:

Lluc Sosa, En Lluc es presentà al Campionat de Mallorca en un moment d’alt rendiment en els entrenaments i un treball molt específic de control i equilibri entre força i tècnica, per aquest motiu sorprengué que sortís al tatami sense la concentració corresponent i s’equivocà en el Kata. (Lamentablement no hem aconseguit vídeo, el kata d’en Lluc ens queda pendent de gravar!!)

Ilias Charrar, de nova incorporació en el grup de competidors. N’Ilias, només amb vuit anys, s’atreví a debutar tant en katas com en Kumite, demostrant des del primer moment el seu caràcter arriscat i decidit. A més, per ser el seu primer campionat va fer molt bona actuació, aconseguint en Kumite la 3a classificació en el seu tatami i el 4t lloc de la general de kumite (- 30 Kg). Segur que ens donarà molt per parlar! Heian Sandan:

Ilias amb el cinturó vermell (AKA):

Ilias amb el cinturó blau (SHIRO):

IMG-20150412-WA0001

Diu n’Hugo que després de tot el dematí d’exercici va ser obligat un bon dinar !

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s